با اصول نگهداری شیر مادر آشنا شویم/بخش ۲ – پایگاه خبری فارس نویس | پایگاه خبری فارس نویس
تاریخ : سه شنبه, ۲۹ مهر , ۱۳۹۹ 4 ربيع أول 1442 Tuesday, 20 October , 2020
c
0
یادداشت؛

با اصول نگهداری شیر مادر آشنا شویم/بخش ۲

  • کد خبر : 5862
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۸
با اصول نگهداری شیر مادر آشنا شویم/بخش ۲

در مورد نحوه نگهداری و استفاده از شیر فریز شده به مادران توصیه می شود: شیر مادر تنها برای مدت کوتاه ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال قابل نگهداری و استفاده است. برای اضافه کردن شیر دوشیده شده جدید به شیر قبلی، ابتدا باید ظرف محتوی شیر تازه را یک ساعت در یخچال قرار داد […]

در مورد نحوه نگهداری و استفاده از شیر فریز شده به مادران توصیه می شود:

شیر مادر تنها برای مدت کوتاه ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال قابل نگهداری و استفاده است.

برای اضافه کردن شیر دوشیده شده جدید به شیر قبلی، ابتدا باید ظرف محتوی شیر تازه را یک ساعت در یخچال قرار داد تا سرد شود، سپس به شیر قبلی اضافه کنید.

لازم است تاریخ دوشیدن شیر بر روی ظرف ثبت شود تا اول شیرهایی که زودتر دوشیده شده اند مورد استفاده قرار گیرد.

شیر را در مقادیر کم ذخیره کنید، زیرا اینگونه از دور ریختن شیر خورده نشده جلوگیری می شود.

به مادران توصیه می شود چند بار در روز شیر خود را بدوشند، سپس همه را با هم در یک ظرف ذخیره کنند.

شیر تازه دوشیده شده و گرم را قبل از مخلوط با شیر قبلی یک ساعت در قسمت اصلی بدنه یخچال قرار دهید .

اگر نیازی به فریز کردن شیر ندارید، شیر دوشیده شده را می توان حدود ۶ تا ۸ ساعت در دمای اتاق ۲۵ درجه سانتیگراد نگهداری کرد.

برای نگهداری از شیر در دمای اتاق روی ظرف آن سرپوش قرار داده و آن را با یک حوله سرد پوشانده و در محل خنک اتاق نگهداری کنید.

قابلیت ماندگاری شیر دوشیده شده در کنار کیسه یخ تا ۲۴ ساعت است.

شیر دوشیده شده در دمای ۴ درجه یخچال تا چهار روز قابل نگهداری است.

رنگ شیر دوشیده شده به علت رژیم غذایی شما ممکن است تغییر داشته باشد.

در مواقعی که در خانه و در کنار کودک هستید، مستقیم به نوزادتان شیر بدهید، زیرا کودک از گرمای بدن مادر و نوازش های او لذت می برد و بوی شیر تازه نسبت به فریز شده فرق دارد .

روش ذوب کردن شیر فریز شده

۱- شب قبل از استفاده ظرف شیر فریز شده را در یخچال قرار دهید تا به تدریج ذوب شود و برای مصرف کودک آماده شود.

۲- ظرف محتوی شیر فریز شده را زیر آب سرد و به تدریج زیر آب گرم بگیرید تا کم کم گرم شود.

۳- برای گرم کردن شیر فریز شده هرگز از حرارت مستقیم اجاق یا فر یا مایکروویو استفاده نکنید، زیرا ویتامین های شیر از بین می رود و پروتئین های آن کاهش و یا تغییر می یابد.

۴- شیر ذوب شده را هیچگاه دوباره فریز نکنید.

۵- شیر ذخیره شده را قبل از دادن به شیرخوار به ملایمت، نه با شدت تکان دهید تا چربی شیر که به قسمت بالای ظرف رفته با بقیه آن مخلوط شود. توجه کنید ذخیره شیر در مقادیر ۳۰ یا ۶۰ میلی لیتری باعث می شود شیرخوار ما تا زمانی که به منزل می رسیم چند بار شیر بخورد و راضی باشد./۱۰

«فریبا برزگری» کارشناس بهداشت عمومی دانشکده بهداشت شیراز

لینک کوتاه : https://farsnewis.ir/?p=5862

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.